Objavljeno: maj 22 2021 11:52

Izdajem apartman Herceg Novi Meljine

EUR

Objavljeno: maj 22 11:52
Pregleda: 6
Meljine je malo turističko mjesto u srcu Boko-kotorskog zaliva, smješteno u blizini Herceg Novog. Iako je malo mjesto, Meljine ima dugu istoriju, čak je i 100 godina starije od samog Herceg Novog. Ovo je mjesto u kome turisti mogu uživati u miru, prirodnim ljepotama i kristalno čistoj vodi Jadranskog mora.
Ukoliko volite duge šetnje, sigurno ćete uživati u šetnji duž 6 km dugog šetališta „Pet Danica“. Ono povezuje Herceg Novi sa svim obližnjim mjestima do Zelenike. Šetalište je dobilo naziv u znak sjećanja na 5 heroja, svi nazvani po lokalnom imenu Danica, koji su poginuli u II Svetskom ratu. Takođe ga zovu „staza zdravlja“, jer je okruženo kristalno plavim morem na jednoj strani i bogatom mediteranskom vegetacijom na drugoj strani. Tokom šetnje možete se osvježiti na nekoj od brojnih plaža, uživati u kafi ili probati nacionalne specijalitete u nekom od restorana.
Apartman je opremljen sa cetri lezaja,jedna spavaca soba, dnevna soba, kuhinja, kupatilo i balkon. Udaljen je nekih 100 metara od plaze 50m prodavnice, setalista,restorana kao i najnovijeg luk kompleksa Lazarete sa 5 zvjezdica,gdje se moze koristiti bazen,teretana kao i wellness & spa centar.
Kon tel 0038267879529 na viber i whats app
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
067879529

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija