Najveći izbor stanova - Jednosobni, dvosobni stanovi i garsonjere

Tivat , 2
Bar , 1
Budva , 1
Podgorica , 1

Mojtrg.me je specijalizovani portal za oglasavanje različitih proizvoda i usluga, gde posebno izdvajamo prodaju i izdavanje stanova u Crnoj Gori. Visok kvalitet nekretnina i sigurna kupovina!

21 feb. 14:57 ,

Zgrada 1400m2 u Susanj

875 500 EUR

Broj soba: > 10
18 nov. 16:53 ,

STANOVA U IZGRADNJI u Donjoj Lastvi

2 000 EUR

Broj soba: > 10
Broj soba: > 10
18 nov. 16:33 ,

STANOVA U IZGRADNJI - Tivat

2 000 EUR

Broj soba: > 10

Oglasi za stanove Crna Gora

Mojtrg.me je najveći oglašivač stanova u Crnoj Gori, prikazuje prodaju i iznajmljivanje stanova od pojedinaca, agencija za nekretnine i kompanija. Stanovi za prodaju i izdavanje se nalazi širom Crne Gore, najpopularnija mesta su: Budva, Podgorica, Heceg Novi, Tivat, Ulcinj, Kotor i Žabljak.

Pretraga stanova

Filtriranjem oglasa možete pregledati stanove za prodaju u novogradnji, stanove u izgradnji, stanove na prodaju od strane agencija za nekretnine i fizičkih lica. Kupovina stana od fizičke osobe ili kupovina stana direktno od vlasnika stana način je da se izbegnu troškovi posredovanja, ali s druge strane, priprema kompletne dokumentacije ostaje na vašu odgovornost.  Bilo da vas zanimaju manji ili veći stanovi, stanovi u potkrovlju ili prizemlju, sa lifotm ili vez, mojtrg.me nudi odličan izbor, tako da ćete sigurno naći stan po vašoj meri.

Ka vrhu