Objavljeno: jan. 01 2023 06:01

Moderna vila sa bazenom blizu Sveti Stefana

EUR

Objavljeno: jan. 01 06:01
Pregleda: 40
Moderno opremlena vila sa bazenom u kompleksu zatvorenog tipa „Carsko Selo“ – nalazi se u blizini ostrva Sveti Stefan, u naselju Tudorovici.
Nekretnina se nalazi u kompleksu od 36 kuća, a potpuno je privatna i smjestena je 500 metara od škole, prodavnica i kafića, kao i 2 km od plaže i 15 km od aerodroma Tivat. „Carsko selo“ se nalazi na brdu 250 metara nadmorske visine. Odavde imate nevjerojatan panoramski pogled na more i Sveti Stefan.

Površina kuće – 164 m2. Kuća je dvoetažna. Po strukturi sastoji se od: dnevnog boravka, 3 spavaće sobe i 3 kupatila. I sa terasa i sa prozora kuće: kuhinje, blagovaonice, spavaće sobe se pruža fantastičan pogled na more.

Na parceli od 367 m2 nalazi se ukrasni vrt u provansalskom stilu na dva nivoa i bazen sa pogledom na Jadransko more i cijelu Budvansku rivijeru.

Osim toga, na teritoriju se nalazi dodatna zgrada od 40 m2 s priključkom za struju i vodu, koju mozda preuređit u saunu ili pomoćnu ljetnu kućicu.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
40

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija