Objavljeno: jun 04 2022 09:24

Igalo, Herceg Novi

EUR

Objavljeno: jun 04 09:24
Pregleda: 66

Prodajem kuću, Herceg Novi, Igalo, Sushchepan. Ovo je lokacija na planini iznad Igala. Prema karti do mora ~1km, na putu ~3,5km, nadmorske visine oko 160-170m. Kuća se sastoji od dva stambena sprata od po 65m². Raspored je identičan, sa jedinom razlikom što drugi sprat ima drugi balkon, dok prvi sprat ima kameno popločano dvorište. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, dve spavaće sobe i kombinovanog kupatila. Velike spavaće sobe imaju balkone okrenute prema jugozapadu. Tu je i garaža (u prizemlju) za prvi sprat i prostrano parking mesto pozadi za drugi sprat. Kuća je remontovana 2017. godine, a kozmetički 2021. godine.
Kuća ima sve što je potrebno za ugodan boravak: sve kućne aparate, uklj. mašina za pranje sudova. U dvorištu se nalazi česma za vodu, prenosivi roštilj, dečiji bazen na naduvavanje, dva bicikla itd.
Sama zgrada ima lepo spoljno arhitektonsko osvetljenje.

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
66
+38269715076

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija