Objavljeno: nov. 15 2023 03:04

Prodajem stan u glavnoj ulici u Bijelom Polju

EUR

Objavljeno: nov. 15 03:04
Pregleda: 75
Ponuda koja se ne propušta! Odličan stan, koji može da se koristi kao poslovni prostor na idealnoj lokaciji u centru Bijelog Polja, na glavnoj ulici, pored poslovnice M:tel.

Stan je veličine 35m2 sa nadstandardnom visinom plafona od 4,9m što ga čini idealnim za adaptaciju kojom bi se, kroz izgradnju galerije, korisna površina povećala i za 30%.

Od prostorija ima 2 sobe kvadratnog oblika, kupatilo i predsoblje. Jedna soba je sa kuhinjom, dok se u drugoj sobi nalazi i deo sa ugradnim plakarima. ALU stolarija!

Stan je svijetao i prozračan, jugozapadno orjentisan i topao.

Nalazi se u održavanoj zgradi u najstrožem centru grada u blizini svih potrebnih sadžaja.

U cijenu stana ulazi i podrumska prostorija koja može poslužiti za odlaganje ili kao radni prostor zahvaljujući prirodnom izvoru svjetlosti i ventilaciji.

Uz cijenu koja je ispod tržišne za ovu lokaciju i nekretninu ovih karakteristika očekujemo brzu prodaju.

Ne dozvolite da vam promakne prilika da se domognete ovog rijetkog komada nekretnine u samom srcu Bijelog Polja. Za više informacija i dogovor oko razgledanja, kontaktirajte nas što prije na brojeve telefona +38166417-234
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
75

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija