Objavljeno: feb. 26 2024 06:20

Jednosoban stan 42m2, Tuški put – Prodaja

EUR

Objavljeno: feb. 26 06:20
Pregleda: 17
Lokacija stana: Bulevar Stanka Radonjića, Tuški put, Podgorica
Površina stana: 42m2
Spavaćih soba: 1
Sprat: 6
Lift: Da

Stan se prodaje potpuno namješten, spreman za useljenje. Stan je svježe opremljen i sve stvari u stanu su potpuno nove. Stan ima i neobavezan sadržaj, kao što je televizor u spavaćoj sobi, usisivač, peglu i drugo. Zidovi stana su okrečeni Sahara tehnikom, a sa terase se pruža pogled na planinske lance u okolini Podgorice. Orijentacija terase je istočna, što je povoljno za sve one kojima su sunčana jutra bitna. Bez obzira što je stan na poslednjem spratu zgrade, plafon je izuzetno visok.

U blizini zgrade se nalaze supermarketi Naš diskont i Laković na Zabjelu, zatim Jumbo i kompletan autlet sadržaj uz njega. U blizini su dvije osnovne škole „Milorad Musa Burzan“ na Tuškom putu i „Vuk Karadžić“ na Zabjelu. Nedaleko su srednja Ekonomska i srednja Trgovinska škola, a na tačno 2.5km od stana je Trg Nezavisnosti.

Okolo zgrade postoji dovoljno parking mjesta. Na prizemlju zgrade su poslovni prostori, a između ostalog u pripremi je i jedini cafe bar na ovom bulevaru. Ovo je poslednja zgrada na istočnoj strani bulevara.

ID nekretnine M107
+382 69 618 445
[email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
17

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija