PREDNOSTI

Posvećen tim za korisničku podršku

Naš specijalizovani tim je spreman da vam u svakom trenutku pomogne i uputi vas u korišćenju usluga.

Stvara poverenje

To što ste provereni prodavac doneće vam veću prodaju jer kupci više vole da kupe nešto od proverenog prodavca nego od neproverenog.

Štedi novac

Aktiviranjem jednog od VIP pretplatničkih planova, dobićete neverovatne popuste za korišćenje usluga na sve svoje oglase. Korišćenje VIP plana će vam doneti veću prodaju za manje novca.

Veća prodaja

Vaša prodaja će se povećati kao rezultat toga što ste prodavac od poverenja i imate ažurirane oglase koji su vidljiviji.

Ušteda vremena

Umesto ručnog obnavljanja vaših oglasa, oglasi će se automatski obnavljati na definisani vremenski period, koji se odnosi na izabrani VIP pretplatnički plan.

Marketinška prilika

Kao rezultat sjajnih aktivnosti na našoj veb stranici, poboljšaćete svest o svom brendu, postići odličan marketing i imati veću vidljivost.

Ciljevi aktiviranja VIP pretplatničkog plana

MojTrg uvek pokušava da olakša prodaju i kupovinu. Aktiviranjem VIP pretplatničkih paketa prodavaćete brže i lakše i uštedećete vreme i novac! Sa novim VIP paketima pretplate, vaš profil će biti verifikovan i ljudi će kupovati od vas više od drugih jer verifikovan profil znači više poverenja za kupce.

Ako želite veću vidljivost svojih oglasa, ako želite da budete oglašivač od poverenja i izbor broj jedan kupaca, na pravom ste mestu - VIP pretplatnički paketi će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Biti verifikovani oglašivač aktiviranjem jednog od VIP paketa pretplate znači mnogo za naših više od 70.000 posetilaca dnevno, jer ćete uvek biti oglašivač po izboru u odnosu na neproverene oglašivače.

Kako to funkcioniše?

Možete aktivirati jedan od predviđenih VIP pretplatničkih planova tako što ćete izabrati onaj koji želite. Za vas kao prodavca postoje različite mogućnosti. Ne zaboravite da će vam uzimanje vrednijeg paketa doneti veću prodaju i više ćete uštedeti. Možete odabrati željeni plan za period od 1 mesec, 6 meseci ili 12 meseci.

Izaberite paket pretplate

Često postavljana pitanja

Sve što treba da znate o plaćanju.

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija