Hotel Indigo ka nevojë për përvojë të saktë pritës

Nudim posao od: Kerl Johson 09 jan. 07:24 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Cena:

-

Lokacija: Bar
Sektor : Drugo
recepsionist
Zyra e përparme
Kamarier / Kameriere
Ne punojmë me trajnim dhe J1
Shihet në skenë dhe kanë hapje
për 12 muaj në hotele të mirënjohura.
Të gjitha hapjet tona paguhen
pozicionet dhe ka disa të tjera
hapje në të gjithë Shtetet e Bashkuara.
Kandidatët e interesuar na dërgojnë një
e-mail me CV-në tuaj
Adresa elektronike ........ indigojobservice53@gmail.com
Tel. 1 917 818-0206
Whatsapp ...... 1 917 818-0206
Nema posećenih oglasa
Ka vrhu