Objavljeno: okt. 30 2018 02:04

Namjestena kuca u Baru na prodaju

EUR

Objavljeno: okt. 30 02:04
Pregleda: 18
Malo živopisno mjesto Utjeha se nalazi u najjužnijem dijelu Barske Rivijere. Sakrivena u zalivu, okružena maslinama čiji miris čini ovu regiju nekom vrstom vazdušne banje ima jedne od najlijepših plaža na primorju.

More u ovom dijelu primorja ima jedinstvenu tirkiznu boju usled mnogobrojnih izvora slatke vode koji se uvde ulivaju. Usled ovoga, podvodni svijet je veoma raznovrstan i veoma atraktivan za sve oni koji vole da se bave ronjenjem.

Utjeha ima odličnu poziciju na svega 14 km od Bara, jednog od njavećih gradova na primorju koji pruža svu neophodnu infrastrukturu za sadržajan život i odmor. Na svega sat vremena vožnje od ovog mjesta nalaze se oba crnogorska aerodroma: Podgorica i Tivat.

Ova četvorosobna kuća nalazi se u neposrednoj blizini dve plaže – svega 5 minuta hoda vas deli od prve, dok je do druge potrebno 10 minuta hoda. Unutrašnja površina iznosi 70 m2, a veliki balkon 60m2 koji je okružen zelenilom pruža mogućnost da provedete prijatno vrijeme u svako doba dana. Kuća se nalazi na placu od 250 m2. Kuća je kompletno opremljena i spremna za useljenje.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
18

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija