Objavljeno: jun 24 2013 11:41

Regisrujte dve osobe mesecno,i one isto

Objavljeno: jun 24 11:41
Pregleda: 7
STIFORP-Svetski Hit u 2012 god.
O cemu se radi ?
Radi se o veoma kvalitetnom elektronskom ,,proizvodu,, za koji vlada veliko interesovanje u Svetu.Stiforp sistem čini forsirana Matrica 2 X 14, 4 vrste zarade ( Bonusa ).Stiforp 75 % novca distribuira u mrežu zadovoljnih korisnika odnosno NAMA.Pruža odličnu podršku i osposobljavanje(Alate).Inače,svi ovi Alati pojedinačno koštaju i po 20-tak Dolara mesečno,a vi ovde dobijate SVE na jednom mestu za SVEGA 10 $ Mesečno.
Koliko košta STIFORP ?
Ukoliko se odlučite da postanete Aktivni član i želite da ostvarite pravo na proviziju,to možete da ostvarite na dva načina :
1.Startni Paket- 40 $ +9.95$ mesečno2.Startni Paket - 50$ + 99.95 $ za 1 godinu
STIFORP vam nudi četiri vrste BONUSA :1.BRZI BONUS DOBRODOŠLICE; 2. BRZI STARTNI BONUS; 3. BONUS IZ MATRICE; 4.MATCHING BONUS
Prijavu možete da izvršite na http : http://vodotok.stiforprs.com
Posetite video prezentaciju Stiforp za početnike : www.how2mlm.com
HIT PONUDA IZ KOMPANIJE STIFORP SAMO ZA NOVE CLANOVE!
Ako u prvih 14 dana, od dana Vaše registracije (3 Star), ukljucite SAMO 3 člana, osim uobičajenih nedeljnih i mesečnih isplata, stičete pravo i na 1% isplate kompletnog GODIŠNJEG prometa Stiforp kompanije što može biti zaista veliki iznos sobzirom da kompanija veoma uspešno funkcioniše skoro 3 godine i to u celom svetu.

Detaljan opis posla sa svim karakteristikama,kako možete da radite i koliko možete da zaradite ,možete od mene da dobijete,ako mi se obratite na :
[email protected] ili putem skajpa : mihajlo.savamalac
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7
0038163399942

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija