Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

Oglašavanje za fizička lica

Svaki dan na MojTrg-u bude objavljeno na stotine novih oglasa. Oglasom na MojTrg.me Vi privlačite hiljade potencijalnih kupaca svake nedelje!
Svi registrovani oglasi pregledaju se pažljivo sa ciljem da se sačuva visoki kvalitet sajta. Registrovani oglas najpre se pregleda da li je u skladu sa Mojtrg Pravila. Objavljuju se najkasnije 2 sata posle registracije i ostaju objavljeni na sajtu sledeća tri meseca.

Obnovi ili promeni

Obnovljeni oglas se ponovo nalazi na vrhu liste i biće objavljen 3 meseca. Promene u oglasu su uključene.

Galerija

Istaknite Vaš oglas u galeriji, onda će ga videti više ljudi! Galerija se prikazuje u proseku na desetine hiljada puta svaki dan.

Brisanje

Brisanje oglasa je lako. Jednostavno kliknite na opciju “Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas” u samom oglasu. Kada ga odstranjujete potrebno je nekoliko minuta da isti bude obrisan iz liste oglasa.

Slike i Video

Oglasi koji imaju mnogo slika i video klip privlače više posetilaca. Prikačite video klipove iz Vaše kamere ili mobilnog telefona brzo i jednostavno.

Oglašavanje za kompanije

Kompanije mogu postavljati oglase na sajtu MojTrg.me i, takođe, mogu otvarati i online prodavnice.

Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija