Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

Poslovni prostor na bulevaru za 150 €, Masline

150 EUR /mesečno

Oglas preduzeća Iznajmljuje se od: ALFA Nekretnine - Podgorica 08 sept. 13:46 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Tip oglasa
Iznajmljuje se
Oglašivač
Prodavnica
Površina
Lokacija
Podgorica
Prostorije
Kancelarija
Izdaje se poslovni prostor na bulevaru u Maslinama, 40 m2 za 150 € !!!
- ALFA Nekretnine - Podgorica - 069 610 182 ; 067 173 632.
http://alfanekretnine.me/
- Agencija ALFA Nekretnine izdaje lokal površine 40 m2, jedan nivo - prizemlje pogodan za razne vrste trgovinskih, ugostiteljskih ili uslužnih djelatnosti. Parking iza objekta (5 mjesta ili više po potrebi). Opremljen sa klimom uz internet i telefon priključke. Kupatilo opremljeno.
Cijena mjesečnog zakupa : 150 €.
Kontakt: ALFA Nekretnine - Podgorica .
Telefoni : 069 610 182 ; 067 173 632
ALFA Nekretnine - Podgorica
Prodaja ili kupovina nekretnina predstavlja složenu transakciju. Zbog te složenosti, ljudi koji žele da kupe ili prodaju nekretninu skoro uvijek se obraćaju profesionalcima za to, a to su upravo agenti za prodaju / kupovinu / iznajmljivanje nekretnina. ALFA Nekretnine - agencija za promet nekretnina bavi se posredovanjem u kupoprodaji i zakupu nepokretnosti. Mi smo perspektivna agencija i prezentacijom na našem sajtu kao i svakodnevnim oglašavanjem u najtiražnijim dnevnim časopisima želimo da Vam što bolje prikažemo našu ponudu nekretnina i da Vam izadjemo u susret našim savjesnim, kvalitetnim i efikasnim poslovanjem. Naše je zadovoljstvo da Vam pomognemo u pronalaženju odgovarajućeg stana, kuće ili lokala. Diskrecija klijenata je zagarantovana. Našim klijentima smo uvijek na raspolaganju jer postojimo zbog njih. Zakupcima pružamo usluge efikasnog pronalaženja odgovarajućih nepokretnosti koje najviše odgovaraju njihovim željama i potrebama uz multimedijalnu prezentaciju, obilazak nekretnine kao i savjetnu podršku. Zakupodavcima pružamo pouzdanu i ozbiljnu prezentaciju njihovih nekretnina velikom broju potencijalnih zakupaca.
Posjetite našu prodavnicu
Oktobarske revolucije, Podgorica Prikaži na mapi
069 610 182, 067 173 632
http://alfanekretnine.me/
Ka vrhu