Objavljeno: jun 03 2019 12:37

Aloe Vera Gel

EUR

Objavljeno: jun 03 12:37
Pregleda: 6
Aloe Vera prirodna apoteka

Aloe Vera je prepuna vitamina i minerala i to: A, B1, B2, B3, B6, B12, C i E, magnezij, kalcij, željezo, cink, selen, kloin i kalij. Bogata je aminokiselinama, ima izuzetnu ulogu u alkalizaciji tijela, a polisaharidi i antioksidansi u ovoj biljci jačaju imunitet cjelokupnog organizma. 
Zaista su brojni benefiti koje dobijamo koristeći Aloe Vera gel i o tome bi se moglo jako mnogo napisati. Pa pomislite samo, 240 neophodnih elemenata za organizam! Svaki od njih ima dejstvo na neke aspekte, organe, poteškoće.
Ali evo, izdvojiću neke koji su, po našem mišljenju, jako bitni:

Aloe Vera za Varenje

Najveću ljekovitu djeletvornost Aloe Vera ima u gastrointestinalonm traktu (organima za varenje) kad se redovno koristi kao napitak u obliku čistog Aloe Vera Gela.
Normalizuje varenje, absorpciju i eliminaciju, reguliše pH vrijednost želudca i spriječava niz oboljenja koja nastaju kao posljedica poremećaja. Vrši ulogu pufera i otklanja gorušicu. Pomaže održavanje zdrave crijevne flore. Čisti i reguliše funkciju tankog i debelog crijeva. Normalizuje stolicu i otklanja hemoroide. Otklanja upalne procese cijelog digestivnog trakta.

Aloe Vera i Diabetes (Šećerna bolest)

Diabetes tip dva, koji se najčešće sreće kod odraslih, uglavnom je posljedica savremenog načina života i zadnjih godina bilježi enormni porast broja oboljelih. Emodin je aktivni sastojak u Aloa Veri koji ima hipoglikemijska svojstva, a ova biljka Ona također sadrži dvije vrste vlakana – sluz i Glucomannan – koji, osim što uzrokuju osjećaj sitosti, pomažu regulisati apsorpciju šećera.

Aloe Vera i Imunitet

Imunološki efekti Aloe Vera su bili poznati mnogo ranije nego sto su imunobiolozi pokušali da objasne njeno “imunostimulatorno” i “imunomodulatorno” dejstvo. Priroda krije rješenje svih problema koje nam je zadala, ali ih traba pronaći. Redovna upotreba Aloe vera Gel napitka ima izvanredno dejstvo na povećanje imuniteta. Istovremeno se poboljšava i opšte psiho-fizičko stanje organizma.

Aloe Vera u Pedijatriji, stomatologiji, urologiji, kardiovaskularni sistem, artritis, sterilitet, ginikologija, kožne bolesti, pedijatrija, endokrini sistem...
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
+38268036911

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija