Objavljeno: jan. 05 2014 04:04

Ugradnja Total TV opreme - akcija

Objavljeno: jan. 05 04:04
Pregleda: 4
Ovlašćeni montažer sa sertifikatom!
TOTAL TV.

PRVE DVIJE PRETPLATE PO SAMO 1 CENT ZA SVE TOTAL TV PAKETE!

Svi novi korisnici, koji se prijave do 31.1.2014, imaju mogućnost da gledaju sve kanale iz TOTAL TV ponude i to po cijeni od samo 1 cent za prve dvije pretplate

Gledajte preko 150 digitalnih kanala iz Total TV osnovnog paketa, kao i dodatnih paketa HBO, Cinemax, HD i Club X, a nakon isteka promotivnog perioda izaberite kombinaciju paketa koji vam najviše odgovara.

Plus, bez naknade dobijate na korišćenje i Total TV HD prijemnik. Pomoću njega možete da iskoristite sav potencijal svog HD televizora i uživajte u vrhunskom kvalitetu slike i zvuka. Poseban doživljaj HD kvalitet slike pruža tokom gledanja sportskih događaja, a najbolji sport uključujući Vimbldon i Masters seriju u tenisu, englesku i špansku fudbasku ligu, košarkašku Evroligu i NBA, kao i trke Formule 1 i Moto GP šampionata može pratiti ekskluzivno na Sport Klub HD kanalima.

Pretplata na dodatni uredjaj 3.5e

Besplatni (FTA) kanali sa tri satelita Atra,Eutelsat i Hotbird.

" Preporučite Prijatelja" Za svakog novog pretplatnika koga vi preporučite dobijate jednu mjesečnu pretplatu besplatno.

HD prijemnik ( visoke rezolucije ) ...

Nazovite na broj 069 70 66 66
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
069706666

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija