Objavljeno: nov. 05 2013 07:35

Izrada Aluminiskih ograda i pvc stolarija

Objavljeno: nov. 05 07:35
Pregleda: 24
Radimo sve vrste aluminijskih ograda, staklenih ograda i pvc stolarija

Alu ograde ne zahtijevaju nikakvo dodatno održavanje. Mogu se montirati na svim unutarnjim i vanjskim dijelovima objekta, te su alu ograde pogodne za montažu uz more jer su otporne na atmosferski uticaj.

Staklene ograde, kao i alu ograde, su neizostavni dio savremenog objekta. Većinom se staklene ograde izrađuju u kombinaciji sa aluminijem od kojeg su napravljeni stubići i rukohvati koji čine nosivu konstrukciju.Važno je napomenuti da staklene ograde moraju zadovoljiti i kriterije sigurnosti. Zbog toga se koristi laminirano staklo (stakla lijepljena folijom) ili. Na taj način dobivamo vrhunsku kvalitetu i sigurnost staklene ograde.

Održavanje PVC prozora, vrata, roletni i druge stolarije vrlo je jednostavno uz pomoć vlažne krpe.

PVC

Materijal od kog je PVC stolarija napravljena je vrlo zahvalan za održavanje jer ne poseduje osetljivost na vlagu. Pored toga prozori, roletne i vrata od PVC-a štede energiju, što omogućava temperaturi u Vašem domu da uvek bude na Vama odgovarajućem nivou.

Po veoma pristupačnim cenama nudimo Vam usluge prodaje i ugradnje alu ograda,prozora i vrata PVC stolarije.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
24
069499968

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija