Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

IPTV

5 EUR

Prodaje se od: ylli 25 nov. 18:06 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Fizičko lice
Lokacija
Ulcinj
Proizvodi
Drugo
TEST 5 DIT FALAS Abonim 1 muj 5 € 3 muj 25 € 6 muj 50 € 12 muj 99 € .Do të merrni menjëherë mbi 9200 kanale të zakonshme dhe premium.
Ju merrni mbi 5500 Filma & Shfaqje TV (VOD).
• Nuk ka fatura më të shtrenjta kabllo.
Shërbimi ynë IPTV është gjithmonë 99,99% e kohës!
• Shërbim IPTV i ngurtë, pa tampon dhe ngrirje (kërkohet Internet i qëndrueshëm).
Ju merrni garanci 100% të kënaqësisë.
Ju merrni çmimin më të mirë.
Do të merrni një shërbim të klientit 24/7.
Kanalet nga e gjithë bota në një plan pajtimi IPTV, SH.B.A. Kanada Irlandë Spanjë Rumani Afrika e Jugut Tajlandë Itali Gjermani Francë Belgjikë Luksemburg Hollandë Austri Brazil Brazil Bullgari Kinë Kolumbi Republikë Czecheke Finlandë Iran Iran Izrael Japoni Maqedoni Malajzi Maltë Norvegji Poloni Rusi Singapor Slloveni Suedi Zvicër Vietnam Shqipëri Portugalia Greqia India Pakistan Turk, Emiratet e Bashkuara Arabe (Dubai) dhe shumë të tjerë.
Ofruesi Premium IPTV me më shumë se 9200 kanale një server privat me + 10Gbps. Ofron shërbim premium IPTV (Internet Protokoll TV) me listë m3u të dorëzuara përmes Internet Suite Protokolli përmes Internetit, në vend se të jepet nga sinjalet tradicionale satelitore ose formatet televizive kabllovike, IPTV ofron mundësinë për të dërguar kanale dhe media direkt nga burimi në pajisjen tuaj të përroi. Kombinohet me TV Smart Samsung dhe LG PC Mac Apple iPhone iPad 4 dhe 5 Apple iPhone Firestick IPTV Box, Telefonat Android dhe Tabletat Android Box Nvidia Shfaqja MAG AVOV VU + Enigma 2 Dreambox Openbox Dreamlink dhe STB Emulator.

BESPLATNO 5-DETNI TEST Pretplata 1 mesec 5 € 3 meseca 25 € 6 meseci 50 € 12 meseci 99 €. Dobit ćete preko 9200 redovnih i premium kanala odmah.
Dobivate više od 5500 filmova i TV emisija (VOD).
• Nema skupljih računa za kablove.
Naša IPTV usluga je uvijek 99,99% vremena!
• Kruta IPTV usluga, bez međuspremnika i zamrzavanja (potreban stabilan Internet).
Dobijate 100% garanciju zadovoljstva.
Dobijate najbolju cijenu.
Primat ćete 24/7 službu za korisnike.
Svjetski kanali u Planu pomirenja IPTV-a, SAD Kanada Irska Španjolska Španjolska Južnoafrička Republika Tajland Italija Njemačka Francuska Belgija Luksemburg Holandija Brazil Brazil Brazil Kina Kolumbija Češka Finska Iran Iran Iran Japan Malezija Malta Norveška Poljska Rusija Singapur Slovenija Švicarska Vijetnam Albanija Portugal Grčka Indija Pakistan Pakistan turski Tur
Ka vrhu