Objavljeno: mart 11 2023 01:19

Fotoaparat Sony ZV-1 (Blogger Camera)

EUR

Objavljeno: mart 11 01:19
Pregleda: 3
Продајем камеру Sony ZV-1 у одличном стању.Камера је веома кул, најбоље решење за блогере данас.Савршено пише звук, одлична слика без шума, нема ограничења за снимање видеа.Снима видео са максималном резолуцијом од 4К до 100 Мб.Долази са 3 батерије и пуњачем.

Велики CMOS сензор од 1" и брзи објектив вам омогућавају да снимате професионалне снимке са бокех ефектом у позадини и снимите све детаље чак и у условима слабог осветљења.Високопрецизни ZEISS® 24-70 мм објектив пропушта светлост на 1-инчни CMOS-сенсор Exmor RS™, који се затим обрађује у процесору слике BIONZ X™.Еие АФ.ZV-1 функцију стабилизације слике која вам омогућава да снимате одличне видео записе у покрету без изобличења. Такође, аутоматска експозиција (АЕ) прецизно снима лица чак и ако се осветљење промени, на пример када сунце изађе иза облака или када уђете у зграду са улице.Sony ZV-1 можете користити за висококвалитетне преносе уживо. Захваљујући сензору од 1 инча, добијате јасну слику чак и при слабом светлу. Осим тога, усмерени микрофон са три капсуле ће вам обезбедити јасан снимак гласа током емитовања.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija