Objavljeno: sept. 22 2014 12:08

Izdajem poslovni prostor u centru Podgorice

Objavljeno: sept. 22 12:08
Pregleda: 14
Izdajem poslovni prostor u centru Podgorice kod stadiona Budućnosti. Površina je 63 m2, prizemlje i ispred ima terasu od 50 m2.
Prostor se sastoji iz 3 prostorije od kojih je jedna veća od 30 m2 i dvije po 14 m2, toaleta i kuhinjice. Klimatizovan je i uređen, elokosirana bravarija, pločice po podu, veliki izlog sa četvoro šiber vrata. Cijeli prostor je veoma dobro osvijetljen sa fluo panelima.
Izdaje se već 9 godina i do sada su bile razne namjene od kancelarija, medicinskih ustanova, klubova, kafića, itd. tako da je moguće dobiti upotrebne dozvole za razne vrste poslova.
Pogodan za sve djelatnosti, a u blizini se nalazi i veliki parking na kome uvijek ima mjesta. Blizina šetališta Gorica čini ga poziciono frekventnim.
Prostor se izdaje sa mogućnošću plaćanja mjesečno kao i plaćanja unaprijed pri čemu bi cijena kirije bila povoljnija (po dogovoru).
Posjeduje uredno sve papire i nema nikakvih tereta i ograničenja.
Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati putem telefona:
067 829 729
ili putem maila:
[email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
14
067829729

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija