Objavljeno: dec. 16 2014 10:51

Villu od 380m2 u Baru

Objavljeno: dec. 16 10:51
Pregleda: 7
Prodaje se Villa na atraktivnoj lokaciji ,u Baru naselje Popovici , daljina od centra grada 1km a od mora 1.3km. Do ville postoji javni put , sa dvije trake ukupne sirine 6m . Zemljiste na kojem se nalazi Villa je ukupne povrsine 660m2 potpuno uredjeno . Na placu se nalaze cetri palme , ziva ograda I ostalo zelenilo. Plac je ogradjen I kultivisan, Villa je ukupne povrsine 300m2 bruto a korisne povrsine 245m2 . Na placu se nalazi jos garaza ukupne povrsine 40m2 kao I podrum za vino povrsine takodje 40m2 . Podrumu takodje moze da sluzi kao teretana ili mjesto za bilijar I slicno. Prizemlje Ville se sastoji od hodnika , dnevnog boravka sa kaminom trpezarija sa predvidjenim sankom ,kuhinja,soba I kupatilo. Takodje na prizemlju ostavljen prostor ispod stepenista predvidjen system za podno grijanje I toplu vodu( Grijanje- Solarno , kamin I struja) Prizemlje ima 3 terase . Na spratu se nalaze 3 spavace sobe,na spratu su takodje uradjeni spusteni plafoni. Na spratu se nalazi jos hodnik veliko kupatilo ,malo kupatilo,prostor predvidjen za saunu , garderober I veseraj . Takodje se nalaze jos 3 terase velike sa pogledom na more.Kuca ima prelijep pogled na grad I more , na pomocnom objektu uradjeni su rostilj I ostalo. Plac je potpuno uredjen sa potpornim zidovima I oblozen prirodnim kamenom .
U villi je ostavljeno da se uradi po zelji kupca sanitarije podovi I zidne keramike(I sistemi za grijanje) koje ne ulaze u cijenu a takodje je (Ostavljen je prostor za predvidjeni bazen po zelji kupca)..

Cijena je 480.000 eura
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7
0038269524393

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija