Objavljeno: mart 03 2023 04:10

Dvospratna kuća sa pogledom na more

EUR

Objavljeno: mart 03 04:10
Pregleda: 30
Prodaje se lijepo namještena dvospratna kuća površine 178m2 sa pogledom na more i površinom placa 500m2. Kuća je kompletno namještena, prodaje se zajedno sa svom tehnikom i namještajem. Isto take posjeduje unutrašnje stepenice.

Prizemlje sadrži dnevni boravak sa dvostranim kaminom koji snabdijeva toplotom drugi sprat, kuhinju i trpezariju, spavaću sobu, kupatilo sa tuš kabinom, izlaz iz hodnika na veliku terasu. Drugi sprat sadrži 3 spavaće sobe (svaka sa izlazom na terasu), kupatilo i ostavu. Dvorište posjeduje roštilj i pomoćnu prostoriju. U dvorištu su posađene mandarine, nar, limun, pomorandže i palma.

Kuća se nalazi u mirnom i tihom naselju sa prelijepim pogledom na grad i more. Centar grada je udaljen 5 minuta hoda, a more 10-15 minuta. Plaćene su svi porezi i komunalije. Uredna dokumenta, direktno od vlasnika.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
30
+38268088605

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija