Objavljeno: avg. 02 2023 08:38

Gotova nova vila Bar, Zeleni pojas. Legalizirano

EUR

Objavljeno: avg. 02 08:38
Pregleda: 7
Gotova nova vila Bar, Zeleni pojas. S građevinskom dozvolom i kompletnom dokumentacijom!

Kuća ukupne površine 220 m2 (stambena površina – 187 m2) nalazi se na parceli od 350 m2. Veliki bazen 7 x 4 metra. Ispred kuće se nalaze 3 parkirna mjesta.

U prizemlju se nalazi: hodnik, predsoblje, dnevni boravak u kombinaciji s kuhinjom, kupaonica s tušem i posebnim izlazom u dvoriste, 2 garderobe. Iz dnevnog boravka i kuhinje izlazi se na natkrivenu terasu sa prekrasnim pogledom na more i šumu.

Na sprat vode mramorne stepenice. Ima 3 udobna dnevna boravka s natkrivenom terasom s pogledom na more, garderobu, kupaonicu s tušem (mogućnost jacuzzija) i odvojeni balkon za sušenje rublja.

Vila je građena od najskupljih blokova (cigla) – komfor debljine 25 cm + izolacija. Raspored kuće jamči udoban život velike obitelji. Visina stropa 3 metra! Panoramski prozori koji štede energiju. Promišljena ventilacija. Podno grijanje u svim sobama s pločicama, stubišna rasvjeta noću, unutarnji zidovi obojani ekološkom bojom TIKKURILA, unutarnja vrata od PUNOG drva, mramorno stubište, prvoklasne španjolske porculanske pločice, Villeroy & Boch vodovod, njemački SCHIEDEL dimnjak postavljen (za spajanje kamin).
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija