Objavljeno: apr. 22 2024 01:06

Porodična vila u Budvi, naselje Lazi

EUR

Objavljeno: apr. 22 01:06
Pregleda: 68
Vila se sastoji od četiri stambene jedinice i svaki stan ima svoj zasebni ulaz. Zajednička površina kući - 320 m².

U prizemlju kuće se nalazi jednosoban stan od 50 m². Ima posebnu kuhinju, dva kupatila, prozori gledaju na vrt.
Ujedno prizemlje kuce je građeno od armiranog betona.
Na prvom spratu se nalazi komforan dvosobni stan od 65 m² i dvije terase 43 i 5 m². Dnevni boravak, od kojeg ima izlaz na malu terasu i stepenice u dvorište. Dvije spavaće sobe i veliko kupatilo. Stan je u fazi kompletne rekonstrukcije i pri samom je zavrsetku radova.
Drugi i treći sprat sastoji se od dva dvosobna duplex apartmana (dvoetažni stanovi povezani unutra spiralnim stepeništem), koji imaju 64 m² i dvije terase 10 i 7 m².
Stanovi su u potpunosti stambeni.

Pored kuce se nalazi garaza od 20 m², a na garazi ljetnjikovac, koji je u fazi zavrsetku radova.

Kuca se nalazi na placu od 470 m². Plac je zdrav i nema podzemnih voda, plinskih gasova itd. U sklopu objekta nalazi se mali vrt sa drvećem mediteranskog voca (mandarine, limuni, pomorandze, smokve, masline itd.).

Kuce je izgradjena od veoma kvalitetnog materijala, kako unutra tako i spolja. Krov je urađen od crepa. Na drugom, trećem i četvrtom spratu su PVC bravarija, roletne, klima uređaji, podovi su obloženi hrastovim parketom. Sa svake etaže kuće, kao i iz dvorišta, pruža se pogled na more.
Udaljenost od mora u pravoj liniji 1500m, autom - 2km.

Vlasnik 1/1.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
68
+38268864515

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija