Objavljeno: jun 15 2023 05:43

Prodajem Kuću u divnom naselju Boboviste u Danilovgradu

EUR

Objavljeno: jun 15 05:43
Pregleda: 32
Prestavljamo vam kuću na dva nivoa koja se nalazi u šarmantnom gradu Danilovgradu, Crna Gora. Sa izdašnim stambenim prostorom od 280m2 i četiri elegantno dizajnirane spavaće sobe, ova renovirana i potpuno namještena nekretnina nudi luksuzno utočište.

Dvospratna kuca smještena na prostranoj parceli od okok 2000m2, ovo izvanredno imanje predstavlja primamljivu priliku za one koji traže skladan spoj udobnosti i mira. Kao dodatni bonus, nekretnina uključuje dodatni objekat koja može poslužiti kao divna ljetna kuhinja ili zgodan prostor za odlaganje, pružajući raznovrsne mogućnosti za poboljšanje vašeg životnog stila.

Smješten u mirnom kraju, rezidencija uživa u neposrednoj blizini slikovite rijeke Zete. Uronite u prirodne ljepote okoline, dok mirni zvuci tekuće vode stvaraju umirujući ambijent.

Prostrana unutrašnjost odiše sofisticiranošću, s ukusnim završnim obradama i promišljeno odabranim namještajem koji odiše i udobnošću i stilom. Dobro opremljena kuhinja, opremljena modernim aparatima i dovoljno prostora za odlaganje, mami ambiciozne kuvare da se prepuste svojim kulinarskim strastima. Zabavljajte goste u privlačnom dnevnom boravku. Prostrani prozori u cijeloj kući privlače prirodnu svjetlost, bacajući topli sjaj na svakom uglu.

Vani, prostrani tereni pružaju idilično okruženje za aktivnosti na otvorenom, s obiljem prostora za stvaranje vlastite lične oaze. Bilo da zamislite uspješan vrt, miran vrt ili igralište za djecu, mogućnosti su beskrajne.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
32

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija