Objavljeno: apr. 28 2023 10:33

Prodajem kuću u izgradnji i imanje

EUR

Objavljeno: apr. 28 10:33
Pregleda: 21
Prodajem kuću u izgradnji, 112m2, na placu od oko 2200m2. Kuća se nalazi u Martinićima, na 100 metara od glavnog puta, na placu koji je ograđen. Kuća je u sivoj fazi gradnje, ima dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom, prostrano kupatilo, dvije spavaće sobe i malo kupatilo. Veće kupatilo može se prepraviti u radnu ili treću spavaću sobu. Kuća ima funkcionalnu ostavu od 10m2 i podrum od oko 10m2. Na placu se nalazi i novosagrađeni pomoćni objekat pogodan za držanje svinja ili živine, kao i bunar sa tehničkom vodom za zalivanje. Na placu je dovedena voda i struja. Moguć dogovor o cijeni.


We are selling a house under construction, 112 square meters, on a plot of about 2200 square meters. The house is located on a fenced plot in Martinići, 100 meters from the main road. The house is in the gray stage of construction, it has a living room with a kitchen and dining room, a spacious bathroom, two bedrooms, and a small bathroom. The larger bathroom can be converted into a study or a third bedroom. The house has a functional storage room of 10 square meters and a basement of about square meters. On the plot, there is also a newly built auxiliary building suitable for keeping pigs or poultry and a well with technical water for watering. Water and electricity are supplied to the plot. The price is negotiable.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
21
068017889

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija