Objavljeno: jul 03 2021 02:52

Vila u Stolivu. 1 red od mora

EUR

Objavljeno: jul 03 02:52
Pregleda: 12
Prodaje se vila u Stolivu na 1. liniji.

Parcela je površine 750 m2. Na njemu se nalaze tri nekretnine.

1. Trospratna stambena zgrada površine 280 m2. Kuća ima 6 spavaćih soba, od kojih 2 s pogledom na zaliv; radna soba, kuhinja i prostrani dnevni boravak; 3 kupatila sa kadama i tuševima. Velika terasa iznad garaže takođe ima otvoreni pogled na zaliv.

2. Poseban stan površine 110 m2. Stan je zamišljen kao jedinstveni prostor. Tu je kuhinja, trpezarija, dnevni boravak sa kaminom, prostor za spavanje iznad dnevnog boravka. Kao i finska sauna sa kupatilom i tušem, kao i prostrana terasa s pogledom na zaliv.

3. Velika garaža, u kojoj su, pored parking mjesta, police i radionica.

Na parceli se nalazi i ljetnja kuhinja sa svom potrebnom opremom (šporet, frižider sa zamrzivačem, sudoper itd.). Uz kuhinju se nalazi natkriveni trpezarijski prostor. Postoji vanjsko kupatilo.

Velika kuća i studio potpuno su spremni za život i opremljeni su svime što vam treba (mašine za pranje veša, mašine za pranje sudova, frižideri i zamrzivači, sav namještaj). Prostori su rađeni prema individualnom projektu i imaju modernu završnu obradu od visokokvalitetnih materijala. Studio je opremljen vrhunskim italijanskim brendovima. Dnevne sobe su opremljene velikim televizorima sa svom potrebnom opremom, a studio ima potpuno kućno bioskop i integrisanu automatizaciju svih prozorskih pogona.

Kuća ima sigurnu sobu (server sobu), u kojoj su sve komunikacije okupljene (19 „stalak, neprekidno napajanje, video nadzor, alarm, telefonija i Internet, kao i skladište diskova). U serverska soba za održavanje zadate temperature. centralizovana u svim djelovima kuće, garaži, ljetnjoj kuhinji i studiju).

Objekat uključuje autonomni generator snage 50 KvA (snabdevanje gorivom do dvije nedjelje), veliki rezervoar vode sa pumpom, programabilni sistem navodnjavanja za cijelo područje i plantaže, sistem video nadzora. Objekat poseduje klima uređaje premium klase (Daikin i Mitsubishi Electric).

Zemljište je negovano i ima individualni pejzažni dizajn sa osvetljenjem stepenica i ostalih elemenata noću, izvedenim u obliku kaskade terasa i kapljica. Postoje područja za rekreaciju sa travnjakom, raznim voćkama, palmama, grožđem, višegodišnjim grmljem, cvijećem i još mnogo toga.

Parcela ima otvoreni parking za tri automobila. I pored toga, još dva ili tri automobila mogu biti parkirana u blizini prednje ograde i kapije.

Ovaj objekat privlači svojom prostranošću, prisustvom opsežne lične parcele i mogućnošću razvoja i modernizacije.

Ima dovoljno prostora za postavljanje stacionarnog bazena, igrališta ili za zasad čitavog baštenskog drveća.

Kuća je stara oko 30 godina, 2009. izvršena je kompletna rekonstrukcija, a 2017. kozmetička obnova. Studio je izgrađen 2014. godine. Objektne konstrukcije: monolitni armirani beton.

Cijena – 1.600.000 eura
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12
+38267086602

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija