Objavljeno: nov. 28 2023 03:13

Kuća 210m2, Tološi – Prodaja

EUR

Objavljeno: nov. 28 03:13
Pregleda: 13
Lokacija kuće: Tološi
Površina kuće: 3 x 70m2 (podrum, prizemlje i sprat)
Spavaćih soba: 3 + suteren 2
Dvorište površina: 374m2

Kuća je namještena i kao takva se prodaje. Pri prodaji biće uklonjeno tek nekoliko elemenata. Prostorije su raspoređene tako da se na prizemlju nalaze dnevna soba, kuhinja, trpezarija, prosotrija za odjeću i obuću i kupatilo, a na spratu su kupatilo i tri spavaće sobe. U suterenu kuće, odnosno niskom prizemlju je trenutno stambeni prostor od 70m2.

Kuća je ranije bila dio veće kuće, ali je podijeljena po horizontali i sada podsjeća na američki stil stanovanja, kuće su jedna do druge, za razliku od uobičajenog stila podjele gdje su stambene jedinice jedna iznad druge. Kuća ima svoje zasebno, ograđeno dvorište, a u bašti je i živa ograda koja omogućava privatnost i mir tokom druženja ili dana odmora.

U blizini kuće se nalazi se JU OŠ „Novka Ubović“, Vrtić „Čarli Čaplin“, supermarket Voli, zabavni sadržaj vidu parkova za sport i rekreaciju.
Sa druge strane, na samo nekoliko stotina metara veoma pristupačna je saobraćajnica „Nikšićki put“, koja povezuje Podgoricu sa Danilovgradom, Nikšićem, a isto tako i sjeverom i jugom Crne Gore.

Nekretnina se vodi na jednog vlasnika, što po mnogo čemu olakšava proces prodaje.

ID nekretnine M100
+382 69 618 445
[email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13
+38269618445

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija