Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

Prodajem kucu u Igalu

650 000 EUR

Prodaje se od: danilo barjaktarovic 06 sept. 13:29 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Kuća se nalazi u Bajkovini, Igalo u neposrednoj blizi se nalazi u svijetu poznata medicinska ustanova: Institut „Simo Milošević“, Sportski centar „Igalo“ sa teniskim terenima i Vila Maršala TITA. Sjmeštajni kapaciteti u ovom naselju su aktivni cijele godine, zbog dolaska pacijenata u Institut na rehabilitaciju (bolesti kositiju, reuma, kardio-problemi, kožne bolesti...). Takođe, 6.5km od kuće je crnogorsko-hrvatska granica što čini ovu lokaciju izuzetno aktraktivnom, zbog blizine Dubrovnika.
Plaža je udaljena 900m od kuće – tamo se može stići autom ili pješice. Plaža je veoma velika, pješčana, i poznata je u svijetu po ljekovitom blatu (lečenje reume, kožnih bolesti, rehabilitacija od preloma kostiju isl.)
Kuća i plac su okruženi sa novoizgrađenim poslovnim i stambenim objektima; nalaze se u urbanoj sredini.
KUĆA koja je u vlasništvo 1/1 ima oko 452m2 korisnog prostora. Sagradjena je u skladu sa urbanističkim pravilima, na Katastarskoj parceli br. 22/85. Kuća ima četri sprata, sa potpuno nezavisnim ulazom na svaki sprat. Svaki sprat ima pojedinačno 92m2, 118m2, 118m2 i 124m2 korisnog stambenog prostora. Prizemlje kuće je predviđena za poslovni prostor, druga dva sprata su predviđena kao dva troosnobna stana dok je zadnji sprat u potkrovlju naprvljen kao dva odvojena apartmana. Zadnja dva sprata imaju pogled na more. Kuća je građena veoma kvalitetno, po najsavremenijim metodama za otpornost na seizmikčke potrese. Kuća ima obezbjedjen priključak za struju, vodu i kanalizaciju i svu prateću infrastrukturu za to predvidjenu. Izgradjen je i poseban odvodni sistem za kišnicu.

Ka vrhu