Objavljeno: feb. 14 2024 07:07

Nove vile na Budvanskoj rivijeri. Bez poreza 3%

EUR

EUR
Objavljeno: feb. 14 07:07
Pregleda: 4
Nove vile na Budvanskoj rivijeri u završnoj fazi izgradnje. Prodaja od investitora. Kupac ne plaća porez od 3%.

Veličanstveno osamljeno mjesto, u prirodi u neposrednoj blizini najboljih plaža Budvanske rivijere. Do najbližeg – Trsteno 600 metara. Plaže Jaz i Ploče udaljene su 5 minuta vožnje. A u isto vrijeme, samo 10 minuta do Budve.

Stambena površina kuće je 126,5 m2 plus krovna terasa od 60 m2. U vlasništvu 153 m2 zemljišta. Vila je dvoetažna. Na prizemlju nalazi se prostrani dnevni boravak (50 m2), kupaonica i wc za gosti. Iz dnevnog boravka direktan pristup bazenu. Panoramsko ostakljenje.

Na spratu se nalaze 3 spavaće sobe i 2 kupaonice. Iznad je krovna terasa, koja će biti opremljena pergolom. Sa terase – pogled na more i obalu Budvanske rivijere.

Video: Nove vile blizu plaze Trsteno – YouTube

Ova nova nekretnina idealna je za život, miran odmor i isplativu investiciju – zaradu od iznajmljivanja.

Prva vila u naselju prodana je. Sada se prodaje blok kompleksa koji se sastoji od vile i dvije gradske kuće, sličnog rasporeda i površine. Ukupna površina zemljista bloka je 449 m2. Bazen – za tri kuće.

Nekretnina se prodaje pripremljena za završne građevinske radove. Estrih, izvedeno žbukanje. Skinute električne i vodovodne instalacije. Na zahtjev kupca, vila se može opremiti po sistemu ključ u ruke.

Cijena uključuje sve radove na uređenju teritorija i puštanje bazena u rad.

Po projektu kompleks se sastoji od 26 vila. Prvi red – 3 objekta – su na prodaju. Kompleks pruža firmu za upravljanje s cijelim nizom usluga (od održavanja vila i teritorija do iznajmljivanja nekretnina). Kasnije – vlastiti kafić, električni automobili do plaže.

Nove vile na Budvanskoj rivijeri su isplativa investicija. Unatoč progresivnom rastu cijena nekretnina u Crnoj Gori, vile se prodaju po relevantnoj cijeni.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija