Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

Nova dvoetažna kuća u blizini grada Mojkovca

220 000 EUR

Prodaje se od: Evgeni 08 sept. 00:26 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Fizičko lice
Broj soba
Površina
Broj spratova
Grejni sistem
Lokacija
Mojkovac
Ukupna površina kuće je 154 m2, na parceli od 6813 m2.
Prizemlje:
Dnevni boravak, kuhinja, zatvorena veranda sa panoramskim prozorima, kupatilo, velika ljetna kuhinja sa posebnim ulazom.
Drugi sprat:
Dvije spavaće sobe, garderoba, kupaonica, dvije otvorene terase.

Izgrađena 2019. godine, nova kuća.
Spoljašnja obrada - prirodni kamen, ventilisana fasada sa elementima od ariša. Krov od lameliranog furnira, prekriven metalnim profilima (Švedska). Terase sa kovanim ogradama. Aluminijumski prozori.
Unutrašnje završne obloge zidova i prirodnog kamena, pod-parket. Voda (izvor) i struja se napajaju. Kupatila i kuhinja su popločani. Instalirani vodovod, stepenice na drugi kat, drva i električni štednjak. Kuća se prodaje sa namještajem i aparatima.

Na placu od 6813 m2, plodna zemlja, mnoštvo četinarskih stabala, voćnjak - šljiva, jabuka, višnja, višnja, dunja. Planinski potok i rijeka protiču duž granice lokaliteta.
Na gradilištu je još jedna kuća ukupne površine 31 m2, pod restrukturiranjem - kuća, sauna, u vrhu kao. Moguće je povećati površinu kuće.
Lokacija se nalazi u blizini puta sa glavnim protokom turističkih ruta, sa niskim nivoom buke iz automobila zbog drveća. Moguće je postaviti hotel, restoran, kafić, farmu, mini-preduzeće, organizirati eko-turizam (eko-selo). U blizini su Nacionalni park Biogradska gora, skijalište Bjelasica.
Dokumenti su uredni, kuće su uknjizin, parcela je urbanizovana.
Moguća prodaja u delovima:
1. Kuća + zemljište u blizini kuće od 500 kvadrata m2.
2. Plac od 1200 m2 sa kućicom od 31 m2,
3. Zemljište 6200 m2.
Ka vrhu