Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

Nova dvoetažna kuća u blizini grada Mojkovca

220 000 EUR

Prodaje se od: Evgeni 08 sept. 00:26 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Broj soba
Površina
Broj spratova
Grejni sistem
Lokacija
Mojkovac
Ukupna površina kuće je 154 m2, na parceli od 6813 m2.
Prizemlje:
Dnevni boravak, kuhinja, zatvorena veranda sa panoramskim prozorima, kupatilo, velika ljetna kuhinja sa posebnim ulazom.
Drugi sprat:
Dvije spavaće sobe, garderoba, kupaonica, dvije otvorene terase.

Izgrađena 2019. godine, nova kuća.
Spoljašnja obrada - prirodni kamen, ventilisana fasada sa elementima od ariša. Krov od lameliranog furnira, prekriven metalnim profilima (Švedska). Terase sa kovanim ogradama. Aluminijumski prozori.
Unutrašnje završne obloge zidova i prirodnog kamena, pod-parket. Voda (izvor) i struja se napajaju. Kupatila i kuhinja su popločani. Instalirani vodovod, stepenice na drugi kat, drva i električni štednjak. Kuća se prodaje sa namještajem i aparatima.

Na placu od 6813 m2, plodna zemlja, mnoštvo četinarskih stabala, voćnjak - šljiva, jabuka, višnja, višnja, dunja. Planinski potok i rijeka protiču duž granice lokaliteta.
Na gradilištu je još jedna kuća ukupne površine 31 m2, pod restrukturiranjem - kuća, sauna, u vrhu kao. Moguće je povećati površinu kuće.
Lokacija se nalazi u blizini puta sa glavnim protokom turističkih ruta, sa niskim nivoom buke iz automobila zbog drveća. Moguće je postaviti hotel, restoran, kafić, farmu, mini-preduzeće, organizirati eko-turizam (eko-selo). U blizini su Nacionalni park Biogradska gora, skijalište Bjelasica.
Dokumenti su uredni, kuće su uknjizin, parcela je urbanizovana.
Moguća prodaja u delovima:
1. Kuća + zemljište u blizini kuće od 500 kvadrata m2.
2. Plac od 1200 m2 sa kućicom od 31 m2,
3. Zemljište 6200 m2.
Ka vrhu