Objavljeno: maj 29 2013 04:45

Vila Abramović - Sutomoru

Objavljeno: maj 29 04:45
Pregleda: 5
Vila Abramović se nalazi u Sutomoru, na udaljenosti 20m od mora, pored lokala Malibu. Kuća je pokrivena Wirelles internetom (200 mps), a pored ostalog gostima je na raspolaganju i korišćenje spoljnog roštilja, TVa, DVD playera sa kolekcijom od oko 500 filmova itd. Takođe, po potrebi gosta možemo obezbjediti prevoz od autobuske/željezničke stanice ili aerodroma do naše kuće, ili organizovati razne izlete po Crnoj Gori, iznajmljivanje brodića isl.
Apartmani:
Novoopremljeni apartmani u novogradnji posjeduju zaseban ulaz i stepenice, kuhinju sa svim kuhinjskim elementima i opremom, kupatilo, terasu, dnevnu sobu, klimu itd. Veličine su manjeg stana, oko 30 kvadratnih metara. Apartmani po potrebi imaju od 3 do 5 kreveta. U spavaćoj sobi ima tri, a ukoliko je gostiju više, dnevna soba se može pretvoriti u dvokrevetnu spavaću sobu.
Sobe:
Imamo dvokrevetne i trokrevetne sobe, a po potrebi i četvorokrevetne. Svaka soba ima svoje zasebno kupatilo i terasu sa koje se vidi more. Sobe koje su više izložene suncu imaju i klimu, dok je kuhinja zajednička. Kuhinja se prostire na preko 30 kvadratnih metara i sadrži 5 frižidera, 2 šporeta, šank, stolove, stolice, kuhinjske elemente i sve ostale komponente i opremu neophodnu za svakodnevnu pripremu obroka. Takođe, tu se nalazi i TV sa većinom crnogorskih, srpskih i kanala iz zemalja bivše SFRJ. S obzirom na veličinu kuhinje, još nijednom se nije desilo da gosti moraju sačekati red za spremanje jela.
POSEBNE POVOLJNOSTI U MAJU, JUNU I SEPTEMBRU

Min. cijena (po osobi) 5 EUR
Maks. cijena (po osobi) 11 EUR
Internet
Parking
Klimatizovano
Pogled na more
Do centra grada... 50 m
Do plaže............. 25 m
Do prodavnice.... 25 m
Do restorana....... 25 m
www.sutomore.webs.com
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija