Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

Izdaje se dvosoban,lux namjesten stan, Gorica

500 EUR /mesečno

Oglas preduzeća Iznajmljuje se od: ALFA Nekretnine - Podgorica 11 mart 12:22 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
ALFA Nekretnine - Podgorica
Dvosoban, 68 m2 za 56.500 €, Lepa Kata 56 500 EUR
Jednosoban stan od 57m2 - Petrovački put 57 000 EUR
PREKO MORACE : Jednosoban stan od 36m2 48 000 EUR
Lijepo namješten dvosoban stan + garaža City kvart 600 EUR
Tip oglasa
Iznajmljuje se
Oglašivač
Prodavnica
Broj soba
Adresa
Površina
Lokacija
Podgorica
Izdaje se dvosoban, lux namješten stan ispod Gorice, 90 m2 + dvije terase za 500 €.
ALFA Nekretnine izdaju odličan, lux namješten stan površine 90 m2 + dvije terase, na trećem spratu u zgradi ispod Gorice, ul.Ludviga Kube, komplet opremljen novim namještejem i novim uređajima. Stan ima dvije velike sobe, veliki dnevni boravak sa prelijepim pogledom na brdo Gorica, kupatilo, wc i ostavu.
Cijena : 500 € .
Kontakt: ALFA Nekretnine - Podgorica .
Telefoni : 069 610 182 , 067 917 3632
ALFA Nekretnine - Podgorica
Prodaja ili kupovina nekretnina predstavlja složenu transakciju. Zbog te složenosti, ljudi koji žele da kupe ili prodaju nekretninu skoro uvijek se obraćaju profesionalcima za to, a to su upravo agenti za prodaju / kupovinu / iznajmljivanje nekretnina. ALFA Nekretnine - agencija za promet nekretnina bavi se posredovanjem u kupoprodaji i zakupu nepokretnosti. Mi smo perspektivna agencija i prezentacijom na našem sajtu kao i svakodnevnim oglašavanjem u najtiražnijim dnevnim časopisima želimo da Vam što bolje prikažemo našu ponudu nekretnina i da Vam izadjemo u susret našim savjesnim, kvalitetnim i efikasnim poslovanjem. Naše je zadovoljstvo da Vam pomognemo u pronalaženju odgovarajućeg stana, kuće ili lokala. Diskrecija klijenata je zagarantovana. Našim klijentima smo uvijek na raspolaganju jer postojimo zbog njih. Zakupcima pružamo usluge efikasnog pronalaženja odgovarajućih nepokretnosti koje najviše odgovaraju njihovim željama i potrebama uz multimedijalnu prezentaciju, obilazak nekretnine kao i savjetnu podršku. Zakupodavcima pružamo pouzdanu i ozbiljnu prezentaciju njihovih nekretnina velikom broju potencijalnih zakupaca.
Posjetite našu prodavnicu
Oktobarske revolucije, Podgorica Prikaži na mapi
069 610 182, 067 173 632
http://alfanekretnine.me/
Ka vrhu