Objavljeno: jul 15 2023 07:42

Prodajem 1-soban stan sa dvoristem u Morinju

EUR

Objavljeno: jul 15 07:42
Pregleda: 31
Prodajem 1-soban stan sa dvoristem u kompleksu Lavender Bay u komornom primorskom naselju Morinj na živopisnom položaju Boke Kotorske.

Površina apartmana je 57 m2. Sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, spavaće sobe, kupaonice, terase i malog dvorišta. Kompletno opremljen kućanskim aparatima i namještajem: hladnjak, perilica suđa, perilica rublja, ploča za kuhanje i pećnica, te spreman za stanovanje ili iznajmljivanje.

Podno grijanje u kupaonicama i kuhinji. U završnoj fazi završne obrade korišteni su visokokvalitetni materijali i oprema, uključujući hrastov parket, talijanske keramičke pločice, sanitarije Villeroy & Boch, slavine i tuševi Hans Grohe, klima uređaje i sustav „toplog poda“, prozore i vrata s ugradbene rolete. Parkirno mjesto.

Lavender Bay se nalazi 200 metara od plaža i centra mjesta Morinj.

Kompleks uključuje Club House Spa s hidromasažnom kadom, finskom saunom, marokanskim hamamom i cijelim nizom spa usluga. Osim toga, kompleks ima i infinity bazen s pogledom na Boku Kotorsku.

Naselje se nalazi na jednom od najslikovitijih mjesta u Kotorskom zaljevu. Ovdje se nalazi veličanstvena pješčana i šljunčana plaža, okružena brojnim mirisnim biljkama. Voda je posebno prozirna zahvaljujući izvorima. U mjestu ima nekoliko restorana, trgovina, pošta.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
31

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija