Objavljeno: dec. 23 2023 01:12

Veliki stan u Boki Kotorskoj. Kompleks sa bazenom

EUR

Objavljeno: dec. 23 01:12
Pregleda: 41
Prodajem veliki stan u Boki Kotorskoj, u kompleksu sa bazenom – Lavender Bay. Klupski rezidencijalni kompleks nalazi se na jednoj od najslikovitijih lokacija u Zaljevu – u mirnom obalnom naselju Morinj.

Površina apartmana je 83 m2. Sastoji se od: dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i terase s prekrasnim pogledom na planinu i djelomičnim pogledom na uvalu.

Stan je u potpunosti opremljen namještajem i tehnikom te je spreman za stanovanje ili iznajmljivanje. Sve sobe su opremljene klima uređajima, podnim grijanjem u kupaonicama i kuhinji. Granitne ploče u kuhinji, hrastov parket u spavaćim sobama, talijanska keramika u dnevnom boravku i kupaonicama.

Lavender Bay se nalazi 200 metara od plaža i centra mjesta Morinj.

Kompleks ima infinity bazen sa pogledom na Kotorski zaliv. Kompleks uključuje spa centar Club House, gdje se nalazi hidromasažna kada, finska sauna, marokanski hamam.

Naselje se nalazi na jednom od najšarmantnijih mjesta u slikovitom zaljevu. Okolo obilje zelenila. Ovdje se nalazi veličanstvena pješčana i šljunčana plaža, okružena brojnim mirisnim biljkama. Voda je posebno prozirna zahvaljujući izvorima koji se nalaze oko sela. U mjestu ima nekoliko restorana, trgovina, pošta.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
41

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija