Objavljeno: dec. 17 2023 04:29

Jednosoban stan 42m2, Tuški put – Prodaja

EUR

Objavljeno: dec. 17 04:29
Pregleda: 20
Lokacija stana: Bulevar Stanka Radonjića, Tuški put, Podgorica
Površina stana: 42m2
Spavaćih soba: 1
Sprat: 6
Lift: Da

Stan se prodaje nenamješten, osim toga stan je potpuno spreman za useljenje. Zidovi stana su okrečeni Sahara tehnikom, u dnevnoj sobi je klima uređaj, sa terase se pruža pogled na velike parkovske površine sa pratećim sadržajima. Orijentacija terase je istočna. Bez obzira što je stan na poslednjem spratu zgrade, plafon je izuzetno visok.

U blizini zgrade se nalaze supermarketi Naš diskont i Laković na Zabjelu, zatim Jumbo i kompletan autlet sadržaj uz njega. Sa druge strane je osnovna škola „Milorad Musa Burzan“ na 5 minuta hoda, nedaleko su srednja Ekonomska i srednja Trgovinska škola, a na tačno 2.5km od stana je Trg Nezavisnosti.

Okolo zgrade postoji dovoljno parking mjesta, mada je moguće kupiti parking mjesto i u garaži zgrade. Na prizemlju zgrade su poslovni prostori, a između ostalog u pripremi je i jedini cafe bar na ovom bulevaru. Ovo je poslednja zgrada na istočnoj strani bulevara.

ID nekretnine M107
+382 69 618 445
[email protected]
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
20
+38269618445

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija