Objavljeno: jul 23 2023 03:35

Lux apartman na prodaju , Preko Morace

EUR

Objavljeno: jul 23 03:35
Pregleda: 6
Prodaie se cetvorosoban stan koi se nalazi u veoma trazenom dijelu Preko Morace.
Smjesten u zgradi Vektra, ovaj stan prostire se na impresivnih 355m2 , na tri nivoa nudeci zaista luksuzan i udoban Zivotni dozivljaj.
Kada udete unutra, doceka vas velika prirodna svjetlost koja ispunjava stan, stvarajuci toplu atmosferu.
Savrsen spoj stila i funkcionalnosti, stan sa cetiri spavace sobe, od kojih svaka nudi privatnost i mir.
Sa cetiri kupatila, dva toaleta, i pet balkona, ima dovoljno prostora za svakog ¿lana domacinstva da uziva u sopstvenoi privatnoi oazi.
Jedna od istaknutih karakteristika ovog izuzetnog stana moze se pohvaliti iedinstvenim kruznim balkonom koji obavija cijeli stan, pruzajuci panoramski pogled iz svakog ugla.
Stan takode nudi pogodnost dva odvojena ulaza, sto omogucava podjelu na dva nezavisna stambena prostora. Smjesten na 5., 6. i 7. spratu, ovaj stan ima privilegovan polozaj u zgradi Vektra.
Zbog svoje blizine Atlas Capital Plaze, lokacija ima lak pristup sirokom spektru sadrzaja, ukljucujuéi markete, restorane, zabavu i jos mnogo toga.
Ukratko, ovaj izvanredan cetvorosoban stan u zgradi
Vektra nudi luksuzan i svestran Zivotni prostor za svega 1.500€ po 1/m2, sto je trenutno na crnogorskom trzistu nekretnina izuzetna ponuda.
Svojim prostranim rasporedom, modernim dizajnom i zadivljujucim balkonima, zaista je jedinstvena nekretnina koja obecava izuzetan stil zivota u veoma trazenom naselju preko Morace .
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
+38268215268

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija