Objavljeno: sept. 22 2021 02:37

Na prodaju nov luksuzan jednosoban stan u Bloku IX

EUR

Objavljeno: sept. 22 02:37
Pregleda: 9
ETG Grupa oglasila je prodaju novog luksuznog jednosobnog stana od 55 m2 na 1. spratu u Euroglobus Residence u Bloku IX, Podgorica.

Euroglobus Rezidence predstavlja novi moderan, inspirativan izraz arhitekture stanovanja u Podgorici. Objekat je zatvorenog tipa sa strogo kontrolisanim pristupom, pod fizičkom i elektronskom zaštitom 24 sata, 365 dana. Posebnu komponentu stanovanja čini SPA centar na drugom, podzemnom nivou, sa bazenom (15 x 7 m), teretanom i saunom.

Ovaj urbani moderni kvart ima dvije osnovne škole, dva vrtića, sportske terene, poštu, velike megamarkete, uređene zelene površine i novi park u Tološkoj šumi, te odličnu saobraćajnu povezanost sa ostatkom grada.

Stan je orijentisan jugozapadno/zapadno i pruža najviši komfor stanovanja. Rađen u skladu sa EU standardima po pitanju termičke, zvučne i svjetlosne izolacije, sa visokim plafonom, prirodnom osvijetljenošću prostora, te prirodnom ventilacijom, ovaj stan se razlikuje od većine ponuđenih stanova na tržištu.

ETG Grupa isporučila je i ugradila materijale i tehnologiju visoke klase - klimatizaciju Carrier (SAD), sanitarije Laufen (Švajcarska), Hansgrohe (Njemačka), kojima garantuje vrhunski kvalitet i dugotrajnost.

Takođe, nudimo i mogućnost uređenja i opremanja stana u skladu sa zahtjevima klijenta, a kako bi pomogli u donošenju odluke pripremili smo i predlog izgleda opremljenog stana i pripadajuće rendere.

Više informacija na broj telefona: +382 69 376 801
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
+38269376801

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija