Objavljeno: jun 30 2021 03:16

PRODAJE SE NAMJEŠTEN JEDNOSOBAN STAN NA TUŠKOM PUTU 53m2

EUR

Objavljeno: jun 30 03:16
Pregleda: 9
Lokacija

Stan se nalazi na bulevaru Vojvode Stanka Radonjića, koji plijeni mirom, skladom sve stanare ovog dijela grada udaljenog od strogog centra desetak minuta. U blizini su dva hipermarketa Naš Diskont i HDL Laković kao i apoteka, pekara, frizerski i kozmetički salon i teretana. Nekoliko osnovnih škola se nalazi na svega 15 minuta hoda od stana, kao i vrtići, a tu su i srednje škole. Ispred zgrade ima dosta parking mjesta.

Enterijer i Dizajn

Zadovoljstvo nam je da vam ponudimo ovaj jednosoban stan od 53m2 koji enterijerom, funkcionalnošću i prozračnošću osvaja pažnju svih ljudi koji bar pet minuta provedu u njemu. Namještaj veselih boja upotpunjuje dnevni boravak sa velikim plazma TV-om. U produžetku je trpezarija, romantični kutak kraj francuskog balkona, za osjećaj objedovanja u restoranu. Za ljubitelje kuvanja, kuhinja će biti mjesto za uživanje a spremanje na radnoj površini i ravnoj ploči bravi užitak. Tu su i veliki kombinovani frižider i mašina za sude. Posebno ističemo elegantnu granitnu sudoperu, otpornu na ogrebotine, bakterije, udarce, toplinu i mrlje. Pažnju su nam privikle ugradne police kraj televizora kao i nevjerovatno dobro uklopljen ugradni ormar dubine 80m u zidu iza TV-a.

Mali hodnik koji vodi to spavaće sobe i toaleta je takođe maksimalno iskorišćen i upotpunjen velikim cipelarnikom i dubokim ugradnim ormarom. Spavaća soba je prostrana, ali je za trenutne potrebe u potpunosti iskorišćen prostor, postavljeni su kreveti na sprat kao i klik-klak ležaj koji se raspušta. Naravno, tu je ugradni ormar i TV. Ovoj sobi posebnu čar i prozračnost daje takođe francuski balkon. Kupatilo je veoma veliko, ima kadu i mnogo prostora za mašinu za veš i mašinu za sušenje. Ono što još treba istaći je zastakljeni balkon od 9m koji je definitivno iznenađenje za sve. Veličina balkona dozvolja da skladištite mnogo stvari u jednom kraju, dok su na drugom kraju postavljenje stolice i sto za uživanje u toplim podgoričkim večerima. Tu je velika ostava sa roll vratima te možemo zaključiti da pored ovakvog balkona apsolutno nemate potrebu za podrumom. Stan je klimatizovan, zgrada se redovno održava, ima lift i interfon, kao i dosta parking mjesta ispred. Stan se prodaje namješten, ali kreveti na sprat, slike koji krase zidove rađene sahara tehnikom, kao i mašina za veš i sušenje ne ostaju u stanu.

Naše mišljenje

Ovaj stan je zaista ostavio jako lijep utisak na nas, veoma prijatno smo se osjećali dok smo boravili. Zapadna i južna orijentacija, kao i veliki balkon i dva francuska balkona doprinose prozračnosti stana. Vjerujemo da je ovo odlična cijena i odlična ponuda i primjer funkcionalnosti i pametnog korišćenje prostora, te ukoliko tražite jednosoban stan, ne oklijevajte mnogo!

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za gotovinu. Papiri su uredni. Ukoliko vam se dopala ova nekretnina, budite slobodni da nas kontaktirate. Pisco Team Uvijek radi za vas!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
068090904

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija