Objavljeno: avg. 16 2021 11:33

Prodajem jednosoban stan u naselju Central Point

EUR

Objavljeno: avg. 16 11:33
Pregleda: 13
Prodajem jednosoban stan od 50,44 m2 u naselju Central Point, faza 3 na 4.spratu .Izvođač je Zetagradnja . Po svojoj strukturi stan ima hodnik iz kojeg se ulazi u sve prostorije. Stan ima veliku dnevnu sobu sa kuhinjom, trpezarojom i ostavom .Iz dnevne i spavaće sobe se izlazi na terasu. Terasa je prostrana i na istu je dodatno dovedena električna instalacija za potrebe priklučenja malih uredja (telefon npr). Kupatilo se nazlazi tik uz spavacu sobu , a u njega je dodatno ugradjeno podno grejanje .U spavaću sobu se ulazi direktno iz hodnika. U ovaj stan je dodatno ugrađen invertorski multisplit system tako da se i u dnevnoj i spavaćoj sobi nalazi klima uređaj. Roletne su opremljene električnim motorima tako da se podižu I spuštaju pritiskom na dugme. Topla voda je izvedena iz kupatila do kuhinje te nema potrebe za dodatnim bojlerom. Izvedena je i dodatna električna instalacija za osvetljenje u dnevnoj sobi.
Stan se nalazi se na četvrtom spratu, zgrada ima dva lifta u ulazu . U neposrednoj blizini stana se nalazi TC Delta I Citz Mall, Atlas Capital centar, Univerzitet CG, Klinički Centar CG.
Vise detalja na +38269010162
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija