Objavljeno: okt. 18 2022 04:33

Tivat Krasici stan sa vrtom, prvi red naselje Maslinjak

EUR

Objavljeno: okt. 18 04:33
Pregleda: 27


Tivat - Krašići, naselje Maslinjak, Kajmakčalanska ulica, apartmani u nizu - izgrađeni od stambene zadruge Šumadija. Prvi red u naselju Maslinjak. Vazdušne linije 70m od mora. Sa aerodroma Tivat je 12km odnosno 15 min kolima laganom voznjom.

Pogled na more i na Lovcen.

Uknjizen je stan na 53m2 i sastoji se od trpezarije sa kuhinjom, dnevne sobe, spavaće sobe, hodnika, kupatila, ostave iza kuhinje, plakara/niše koja se zatvara belim električnim rolo vratima i pokrivene verande ispred stana.

Dvoriste/vrt ispred stana preko kojeg se ulazi sa ulice u kucu je dodatno uknjizen, povrsine je 63(64)m2 i ima betonsku cisternu od 8-9 kubika sa hidroforom u zidanoj kućici za hidrofor. Ovo je rezervni sistem za snabdevanje vodom, koji je sada nepotreban.

Plac je ograđenom zidom od lokalnog kamena prema ulici.

Moze se skloniti hidrofor i cisterna posto je naselje povezano na regionalni vodovod. Parkira se na trotoaru ispred ili na parkingu naselja odmah ispred, ali može i cisterna da se ukloni i napravi garaža, kao što je nparavio garađu i prvi komšija.

Ove godine zidovi izgletovani, okrečeni, instalacije ispravne, nova tabla sa osiguračima, ofarbana drvenarija unutar stana, i kompletno nova hidro izolacija.

Od prvog vlasnika. Svake godine ulagano u redovno održavanje. Dolazi stan namešten, sa veš mašinom, bojlerom, starim frižiderom, TV. Ima telefonsku liniju sa sezonskim paketom i ADSL konekcijom.

Cena 120.000e.

Više fotografija dostupno sa linka:

https://beaversquirrel.quickconnect.to/mo/sharing/
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
27

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija