Objavljeno: apr. 17 2023 08:44

Visterija - Lustica Bay Marina Village - na rate na 5 godina

EUR

Objavljeno: apr. 17 08:44
Pregleda: 20
Residences Visterija – Lustica Bay Marina Village – najbolja investicija u luksuzne nekretnine u Crnoj Gori! Na rate na 5 godina!

Kolekcija apartmana Visterija nudi Vam izbor stanova u rasponu od 44 do 148 m2. Ostalo je još samo 5 dvosobnih apartmana u 2 zgrade Visterije!

Za kupnju nudimo:

Stan sa 2 spavaće sobe ukupne površine 108,6 m2. Od toga: 89,8 m2 – unutarnja površina stana, 18,8 – terasa. Osim toga, stan uključuje privatno dvorište od 32,4 m2

Prilikom potpisivanja ugovora do 1. jula 2023. vrijedi poseban 5-godišnji plan otplate nekretnine
Nekretnine u Visterija Marina Village prodaju se uz ulog od samo 25%. Nadalje – beskamatni obročni plan na 5 godina (!) s jednakim tromjesečnim otplatama.

Prednosti Visterija Marina Village
Rezidencije Visterija nalaze se na jedinstvenoj lokaciji Marina Village. Ovdje se s prozora pruža najljepši pogled na more i marinu.

Svaki apartman ima prostranu terasu.

Vlasnici će uživati ​​u ekskluzivnim pogodnostima i povlasticama kao što su pristup do 5 plaža i bazena, prioritetne rezervacije, izuzetna korisnička služba, besplatni transferi i snižene cijene u The Chedi Luštica Bay s 5 zvjezdica.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
20

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija