Objavljeno: jun 11 2019 09:53

Dvosoban stan u Budvi

EUR

Objavljeno: jun 11 09:53
Pregleda: 2
Dvosoban stan, duplex (na dva nivoa), površine 81m2 nalazi se na poslednjem, petom spratu stambene zgrade. Stambena zgrada je locirana na svega 300m od plaže, Slovenske obale. Nalazi se u ulici Veljka Vlahovića, ulica prepoznatvilja po miru i ljepoti zelenila kojim je okružena. Zgrada ima nov lift i redovno se održava.
Stan je potpuno nov, neuseljivan. Prvi nivo predstavlja dnevnu zonu i sastoji se od : dnevnog boravka, kuhinje, terase i kupatila. Ulaskom u stan sa desne strane nalazi se kupatilo opremljeno sanitarijama, bojlerom marke Ariston i staklenom tuš kabinom. Pravo od ulaznih vrata ulazi se u dnevnu sobu koja ima izlaz na terasu sa koje se pruža pogled na zelena brda, park i naselje Podkošljun. Na terasi je ostavljen prostor za vanjsku kuhinju. U nastavku dnevne sobe je trpezarija i kuhinja. Unutrašnje, drvene stepenice vode na drugi nivo koji predstavlja spavaću zonu koja se sastoji od: dvije spavaće sobe i kupatila. Spavaće sobe su komotne iako se nalaze u potkrovlju. Svaki kutak je dobro iskorišćen. Jedna spavaća soba ima gardarober. Kupatilo je opremljeno sanitarijama, bojlerom marke Ariston i tuš kabinom.
Veoma kvalitetan parket postavljen je u obje spavaće sobe, dnevnom boravkui trpezariji dok je u ostalim prostorijama postavljena keramika. Drvenarija u stanu je kvalitetna a ulazna vrata su blind, sigurnosna vrata. Stan nije namješten. Svojina je 1/1, bez tereta i ograničenja.
Stan se vodi na fizičko lice tako da se na ovaj stan plaća porez na promet koji iznosi 3% od ukupne vrijednosti nekretnine.
U neposrednoj blizini, na svega par metara nalaze se: supermarketi, restorani, teniski tereni, plažni baravi, hoteli Aleksandar i Slovenska Plaža, apoteke , vrtić, skola…
Ispred zgrade nalazi se i javno parkiralište.
Zbog svoje dobre lokacije ovaj stan predstavlja odličan potencijal za izdavanje u toku ljetnje turističke sezone i može obezbjediti siguran povrat na investiciju u iznosu od 5-6% na godišnjem nivou.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija