Objavljeno: feb. 21 2022 12:06

Luksuzno opremljen dvosoban stan od 50m2 sa vrtom 30m2 u St

EUR

Objavljeno: feb. 21 12:06
Pregleda: 8

Stan ima površinu od 50 m2 + 30m2 vrta sa postojecim dozvolama za izgradnju bazena i pomocnih objekata,kao i uredjenje zemljista(idejnim rješenje prikazana jedna od mogucnosti)
O nekretnini: Ovaj stan nalazi se na odličnoj lokaciji u srcu Starog grada u Kotoru. Stan ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, kupatilo i terasu. Stan je u potpunosti opremljen i izdaje se namješten. Na ovoj lokaciji možete osjetiti pravi duh života u Starom gradu, među zidinama, predivnim palatama i crkvama.
O lokaciji: Kotor je jedan od najljepših gradova na Jadranskoj obali, nalazi se u samom srcu Boke Kotorske. Grad Kotor krije mnoga kulturna bogatstva koja potiču još od srednjeg vijeka i danas mu daju poseban šarm i doprinose njegovoj današnoj vrijednosti. Stari grad okružen je zidinama iza kojih se nalaze predivne kamene kuće, palate, crkve, trgovi i fontane.
Grad je pod zaštitom UNESCO-a.
Dodatne informacije: Ovaj stan posjeduje odličan potencijal za izdavanje.

Cijena:250.000,-eura
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija