Objavljeno: maj 13 2020 12:42

Trosoban stan preko puta trgovinske skole

EUR

Objavljeno: maj 13 12:42
Pregleda: 5
Stan veoma kompaktnog i praktičnog rasporeda nalazi se na veoma lijepoj lokaciji, sa porstranim zelenim pojasom ispred zgrade i veoma dubokim pogledom koji se proteže do mosta Milenijum, a park Ljubović se nalazi na svega par minuta hoda.

Stan uknjižene površine od 76m2 faktički posjeduje 85m2 sa tersama. Sastoji se iz dnevnog boravka koji ima izlaz na terasu sa pogledom na park i veci dio Podgorice, a djelimično je odvojen od trpezarije i kuhinje. Iz trpezarije se pristupa drugoj, manjoj terasi ovog stana koja je zastakljena i pretvorena u ljetnju kuhinju. Dnevna zona je nedavno kompletno renovirana.

U hodnicima se nalaze ugradni plakari uz koje se ovaj prostor potpuno iskoristio. Stan ima jedan toalet i jedno kupatilo, koji su takođe sasvim nedavno renovirani. U sklopu ove nekretnine nalaze se tri spavaće sobe. Jedna spavaća soba je potpuno odvojena, dok su druge dve povezane jednim vratima, tako da se posljednjoj spavaćoj sobi pristupa prolazeći kroz drugu spavaću sobu.

Stan je kompletno klimatizovan, veoma svetao i prozračan I idealan je za porodicu.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija