Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

Luksuzan stan u Porto Montenegro

300 000 EUR

Oglas preduzeća Prodaje se od: AdriaMoment 23 jan. 19:43 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
AdriaMoment
Luksuzan 1-soban stan u Babin Do 95 000 EUR
Dupleks u kompleksu sa bazenom Risan 176 000 EUR
MINI-HOTEL Morinj 220 000 EUR
Imanje u Radovicima, Plavi Horizonti, Lustica 285 000 EUR
Hitna prodaja stana u luksuznom kompleksu Porto Montenegro u Tivtu, Crna Gora.

Površina - 54 m2. Stan se sastoji od prostranog svijetlog dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice i terase s pogledom na šetalište. Stan je u potpunosti namješten potrebnom opremom, klima uređaj i sustav grijanja, podno grijanje, sigurnosni sustav, brzi Internet, kablovska TV.

Elitna nekretnina u Porto Montenegro je zajamčeno pasivan prihod u Crnoj Gori.

Porto Montenegro je jahtski klub svjetske klase marina. Ovdje, na rivi, nalaze se kafići, restorani i prestižne trgovine, sportski kompleks, umjetnička galerija, pomorski muzej, kao i britanska škola.

Apartman je udaljen 4,6 km od zračne luke Tivat, 47 km od zračne luke Dubrovnik i 90 km od zračne luke Podgorica.

Cijena - 300.000 eura
AdriaMoment
Agencija AdriaMoment je osnovana sa ciljem da podigne nivo kvaliteta usluga u oblasti prodaji stanova, kuća, poslovnih prostora, lokala, itd... Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu. Ako ste prodavac, mi ćemo obaviti sve potrebne radnje radi prezentacije vaše nekretnine na tržištu , izvršićemo na vaš zahtev procenu nekretnine, a takođe I fotografisanje. Nekretninu ćemo prezentovati na našoj web strani kao i na vodećim portalima za nekretnine u Crnoj Gori i inostranstvu sa detaljnim opisom i fotografijama. Nastojaćemo da u što kraćem roku nađemo kupca za vašu nekretninu. Izvršićemo proveru dokumentacije i upozoriti vas na nedostatke, ukoliko ih ima, te savetovati kako da dokumentaciju dovedete u red. Ako ste kupac, mi vam nudimo veliki izbor. Preduzećemo sve što je potrebno da pronađemo nekretninu koja odgovara vašim zahtevima i budžetu. Takođe, nudimo vam pravne usluge i obezbeđujemo vašu pravnu sigurnost. Kada izaberete odgovarajuću nekretninu, sastavićemo predugovor, zatim i ugovor o kupoprodaji, pratićemo vas kod isplate kupoprodajne cene i ulaska u posed, pružićemo vam pomoć kod pripreme poreske prijave, kao i pripreme zahteva za uknjižbu.
Visit our store page
Donja Lastva, bb, Tivat Show on the map
+38268164699
https://www.adriamoment.com
AdriaMoment
+38268164699
Leaflet
AdriaMoment
Luksuzna kuca na 1 liniji Kruce Ulcinj 500 000 EUR
Dupleks u kompleksu sa bazenom Risan 176 000 EUR
Imanje u Radovicima, Plavi Horizonti, Lustica 285 000 EUR
Luksuzan 2-soban stan Budva Rozino 122 000 EUR
Ka vrhu