Objavljeno: maj 16 2013 08:14

Lux apartmani Petrovac - 50 metara od mora

Objavljeno: maj 16 08:14
Pregleda: 15
Moderno opremljeni apartmani na samo 50 m od mora u Petrovcu!Saznajte kako moze biti ugodno vase ljetovanje kada se nalazite na samo minut hoda od plaze.Apartmani se nalaze u tek zavrsenoj zgradi i zbog svoje lokacije idealni su za opustajuci ljetnji odmor.Bilo da ste dosli sa porodicom ili da provedete romanticni odmor,nasi apartmani su vas najbolji izbor.
Apartmani imaju :
*dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom,
*u dnevnom boravku ugaonu garnituru na razvlacenje ,
*jednu spavacu sobu sa bracnim krevetom,
*potpuno opremljenu kuhinju(ugradna rerna,ugradni sporet,mikrotalasna..)
*veliku terasu sa garniturom za sjedenje,
*kupatilo sa ves masinom,
*plazma tv,
*wi fi internet,
*kablovska tv ,
*parking i garazu.
*interfon i lift u zgradi
Odmah preko puta apartmana nalazi se prva trafika a na 50 metara i prvi veliki market a divan riblji restoran je udaljen samo 30 metara.Petrovacka plaza i korzo su udaljeni samo 50 metara,a prelijepi Sveti Stefan je na 7 km od apartmana.
Petrovac vam nudi ugodan boravak preko dana na prelijepim plazama a uvece setnju gradskim korzoom i tihe vecere u ribljim restoranima.Grad nije poznat po ludim nocnim izlascima pa je idealan za porodicne ljude ili one koji su dosli da osjete savrseni mir...Takodje nudimo i transfer od aerodroma do apartmana ,za odgovarajucu naknadu,kao i dosta savjeta sta vidjeti i sta obici dok ste u Crnoj Gori.Kod nas je gost uvijek na prvom mjestu!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
15
+38269571989

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija