Objavljeno: nov. 17 2023 12:39

Izdavanje ,jednoosban stan,PG-Stara Varos

EUR

/ mesečno
Objavljeno: nov. 17 12:39
Pregleda: 6
PODGORICA ~ Stara Varoš~ stan
IZDAVANJE

Izdaje se namješten jednosoban stan stambene površine 48m2 , u samom srcu stare varosi, iznad skalina, kod grada Nemanjica. Stan se nalazi u sklopu kuće na prvom spartu.Kuca je kompletno opremljena, posjeduje frizider, rernu, ravnu plocu, masinu za pranje sudja, masinu za pranje vesa. Kupatilo je prostrano sa kadom. U kupatilu ima obicna grijalica + mala klima koja zagrije prostoriju za 10minuta. Dnevna i kuhinja imaju zidne radijatore koje mi porodicno godinama koristimo. I za spavacu sobu postoji klima I radijator koji je prenosiv. Dnevna i spavaca soba su odvojene.. Internet, samsung tv. Prostorije prostrane i ne natrpane.
Garnitura za bastu postoji, trenutno je u kuci.
Dvoriste ima boks i kucicu koje mozete koristiti ukoliko imate psa. Za psa u kuci, bi se morali dogovoriti. Velike rase su takodje ok.Ugovor ide na godinu dana uz obavezan depozit.
Internet I kablovsku sam stanar sam priključuje I plaća kao I ostale dažbine.

Cijena: 370€


LUXURY Property Podgorica
067 000 710 Branislav
067 000 740 Aleksandra
067 000 780 Vanja
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija