Objavljeno: mart 31 2022 04:16

Iznajmljujem  nov 1 soban stan sa garazom u Central Pointu

EUR

/ mesečno
Objavljeno: mart 31 04:16
Pregleda: 6
Ovaj luksuzan i prostran jednosoban stan se nalazi na idealnoj lokaciji u mirnom kvartu Central Point-a, dovoljno blizu svih dešavanju preko Morače, preko puta Šoping centra Delta City i City Mall i velikom broja restorana, kafića i drugih uslužnih radnji u samom kvartu. Central Point kvart je najveći plansko zamišljen kvart koji je isključivo pješaćka zona, garantujući kompletan mir stanara a sama zgrada i stanovi su uradjenju u luksuznom stilu sa najkvalitetnijom bravarijom, parketima i sanitarijama.

Stan je u sredini zgrade sa dovoljno sunčanih sati tokom dana. Stan još nije useljavan a tražimo stanare na duži vremenski period. Stan će biti spreman za izdavanje od 14. Aprila 2022. god. a u međuvremenu je moguće pogledati stan.

Stan se izdajes sa ugradnom kuhinjom vrhunskog kvaliteta sa novim uredjajima (ploča, rerna, mašina za sudove, kombinovani frižider-zamrzivač i aspirator). Kupatilo je potpuno namješteno sa potpuno novom veš mašinom. U spavaćoj sobi se nalazi veliki ormar sa ogledalom. Postoji mogućnost dogovora oko ostalih elemenata.

Hladjenje i grijanje u stanu je obezbjedjeno sa dvije inverterske klime u obje sobe dok u kupatilu postoji elektricni ugradni radijator. Stan se izdaje sa garažnim mjestom u podzemnoj garaži.

Za sve dodatne informacije javite se telefonom WhatsApp ili Viber je dostupan.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija