Objavljeno: nov. 15 2023 01:12

Lijep stan u srcu Stare Varosi

Objavljeno: nov. 15 01:12
Pregleda: 12
Izdavanje prvog sprata kuce, u samom srcu stare varosi, iznad skalina, kod grada Nemanjica. Predjete most vec ste preko morace, predjete sine, stigli ste do starog aerodroma. Centar i baston su vam na 5 minuta. Kroz staru varos ste za 5 minuta do sportskog centra Moraca! Idealno za studente ili porodice kojima je skola/fakultet u neposrednoj blizini.
Kuca je kompletno opremljena, posjeduje frizider, rernu, ravnu plocu, masinu za pranje sudja, masinu za pranje vesa. Kupatilo je prostrano sa kadom. U kupatilu ima obicna grijalica + mala klima koja zagrije prostoriju za 10minuta. Dnevna i kuhinja imaju zidne radijatore koje mi porodicno godinama koristimo. I za spavacu sobu postoji radijator koji je prenosiv. Naravno i klima je tu. Za koju sigurno do ljeta, nece biti potrebe. Racuni za struju su manji nego da se grijete uz pomoc klime.
Dnevna i spavaca soba su odvojene, mogucnost izvlacenja garniture u dnevnoj sobi za jos jedan manji krevet. Internet, samsung tv. Spavaca soba sa 2 veca plakara i custom made policama koje mozete koristiti za obucu ili torbe. Prostorije prostrane i ne natrpane.
Garnitura za bastu postoji, trenutno je u kuci.
Dvoriste ima boks i kucicu koje mozete koristiti ukoliko imate psa. Za psa u kuci, bi se morali dogovoriti. Velike rase su takodje ok.

Za vise informacija, whatsapp and viber +38267222735
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija