Objavljeno: avg. 07 2015 02:50

Izdaje se jednosoban namješten stan na Starom Aero

EUR

/ mesečno
Objavljeno: avg. 07 02:50
Pregleda: 8
Thumbs up Izdajem jedosoban namještem stan na Starom Aerodromu, 45m2
Jednosoban stan na Starom Aerodromu 45m2- 280e Izdajem stana na Starom Aerodromu, 2 sprat, EXTRA namjesten, cijena 280E.

Stan lociran je na Starom Aerodromu, preko puta fitnis Benex, u zgradi Zetagradnje sa liftom. Stan ima 45 kvadrata, i bez obzira na svoju veličinu vrlo je funkcionalan
Koncipiran je kao hotelska soba i idealan je za poslovne ljude, jednu ili dvije osobe(par), mada postoji mogućnost i još dvoje ljudi.
Sastoji se od dnevne i spavaće sobe, velike i potpuno opremljene kuhinje sa frižiderom, štednjakom, prostranog hodnika, novog kupatila i terase. Stan je veoma lijep, moderno opremljen sa dosta zanimljivih detalja, LCD TV 107cm, blind vratima, video nadzorom, mogućnošću ADSL wireless internetom, kablovskom TV, klima uređajem, stolom za ručavanje za 4 osobe.

Do hotela Crna Gora - Hilton svega 15 minuta pješice. Samo okruženje je idealno: u samoj blizini zgradi se nalazi lijepi i moderan kafići kao i restorani a nepunih 100m dalje su Beneks fitness studio, kozmetički salon, frizer i par renomiranih kafića, restorana, picerija kao i Voli tržni centar.
Sve info na broj 067 236 067
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8
+38267236067

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija